×

Routebeschrijving

 


Met de auto:

Houd vanaf Breda richting Amsterdam aan en neem op de A2/E35 de A9 richting Haarlem. Als u de stad binnen rijdt staan verschillende parkeergarages duidelijk aangegeven. U kunt het beste parkeren in parkeergarages de Kamp, Appelaar en Raaks.
 
Parkeergarage de Kamp is vlakbij de winkel gelegen. Vanaf de uitgang van de garage loopt u richting de Gedempte Oude Gracht en daarna links richting de V&D. Op de Gedempte Oude Gracht gaat u de eerste straat naar rechts. Er zit een bakker op de hoek en tegenover de bakker zit een café. Dit is de Kleine Houtstraat.
Na ongeveer 50 meter vindt u ons aan de linkerkant op nummer 30.

Parkeergarage De Appelaar is ook vlakbij. U komt uit op het Klokhuisplein of in de Damstraat. Vandaar gaat u links naar de Lange Veerstraat. Deze gaat na ongeveer 200 meter over in de Kleine Houtstraat. Daar vindt u ons na ongeveer 50 meter aan de rechterkant op nummer 30.

Met de trein:

Verlaat Station Haarlem aan de voorkant, dit is de kant van het busstation en parkeergarage de Beijneshal. U kunt via de Jansstraat of de Kruisstraat richting het centrum lopen. Via de Jansstraat, vanuit het station schuin naar links, is de snelste manier. Eigenlijk is het alsmaar rechtdoor. Hemelsbreed gezien dan. Zodra u de kerk ziet loopt u er links omheen en gaat u de Lange Veerstraat in. Deze loopt over in de Kleine Houtstraat en daar vindt u ons rechts op nr 30.

Via de Kruisstraat, vanuit het station schuin naar rechts, is het eigenlijk ook vooral rechtdoor. Als u bent aangekomen op de Grote Markt steekt u deze schuin over naar de rechterkant van de kerk. Daar gaat u naar rechts en loopt u rechtdoor de Warmoesstraat in. Vervolgens slaat u links de Anegang in en gaat u meteen weer rechts de Kleine Houtstraat in. U vindt ons rechts op nr 30.